Electric MK Indy

MK Indy | 100% Electric

Deze 100% electric MK Indy is als demo auto gebouwd en wordt, nu de auto rijklaar is, te koop aangeboden. De Electric MK Indy heeft vele eigenschappen, waaronder het moderne rijden, namelijk geluidloos rijden. De MK Indy electric heeft een hoge topsnelheid, waar hieronder bij de techinische informatie meer over terug te lezen zal zijn.

Zoals de naam het al zegt, is de Mk Indy electric, volledig electrisch en is voorzien van een accupakket van 92 Thundersky LiFeYP04- cellen. Dit houdt dus in dat u zodra de boardcomputer aangeeft dat de accu vrijwel leeg is, dat u de auto gewoon thuis in het stopcontact kunt steken en kunt laten laden. Als de accu volledig leeg is, duurt het circa 8 uur voordat de accu volledig geladen is. Energiekosten zijn dan ongeveer €3,-.

Tegenwoordig heeft de overheid op verschillende plaatsen in Nederland laadpunten gemaakt, zodat als u onderweg bent gewoon uw MK indy electric kunt bijladen. Deze laadpunten zullen in de toekomst alleen maar meer worden.

 

 

 

Technische onformatie Mk Indy electric;

Motor;
- Siemens AC motor, geheel watergekoeld
- 260 Nm
- Continue vermogen 50 Kw
- Piekvermogen 200 Kw

-
Siemens inverter
- Accu pakket bestaat uit 92 x Thundersky
- 18 kWh energievoorraad
- BMS ( Battery Management Systeem ) merk Ethion
- On-board lader 3 kw

Actieradius bij normale rijstijl circa 140 km, bij circuit gebruik 80 km.

Prestaties;

Accaleratie 0 tot 100 in 7,5 seconden.
Topsnelheid circa 170 kmh.

Overige Mk Indy electric info;

Rijklare massa 700 kg
Regeneratie ( opladen zodra er wordt geremd op de motor )
Voorzien van Intatrim stoelen
Carbon dashboard
Team Dynamics Pro Sport velgen
Verzwaarde verkorte/verende schokbrekers
Schijfremmen rondom
Wilwood remmen voor

De MK Indy electric heeft een nieuwprijs van €50.000,- nu is er echter een speciale aanbieding en mag deze demo auto verkocht worden voor €29.750,-. Deze prijs komt ongeveer overeen met de totaalsom van alle materiaalkosten, dus exlusief keuringskostyen en arbeidloon.

Auto is voorzien van NL kenteken (2011) en vrij van wegenbelasting.

Er wordt binnenkort een budgetversie gebouwd (en als bouwpakket aangeboden) met iets minder accucapaciteit en een lichtere motor. De totaalprijs van deze kit zal rond de €25.000 Euro gaan liggen.

 

 

Laatste Nieuws

Aantal Bezoekers

We have 1 guest online